Lifting Dream

Az arcfiatalítás felsőfoka: Oxy Lifting Dream - ageless kezelés 30 +

/upload/2016/03/lifting-dream-350x234.jpg Santevíta Lifting Dream

A szépségipari csúcstechnológia és a professzionális bőrápoló termékek ideális találkozása!
Az Oxy Lifting Dream egy olyan komplex kezelés, ami fájdalommentesen kínál, eddig csak műtéti megoldásokkal elérhető eredményeket a bőr teljes megfiatalítására és nem kívánatos ráncok látványos eltüntetésére.
A két órán keresztül tartó kezelés alatt nem csak bőrödet, a lelkedet is megfiatalítjuk. A korszerű hatóanyagokat, ötvözzük a legmodernebb gépi anti-aging technológiával. 

A kezelés menete:

 1. Egy ilyen kezelés első fázisa nem is lehet más, mint egy alapos tisztítás, hisz a következő lépésekben a bőr olyan mély rétegeihez jutunk le, aminél a bőrön maradt szennyeződések csak gondot okozhatnának. Ezt a tisztítást Biodroga arctejjel, illetve Biodroga tisztító feltöltő géllel végezzük.
 2. Arcemelő masszázs Biodroga total anti-aging szérummal
  Az arcemelő masszázs egy több ezer évre visszatekintő, sokak által kedvelt, bevált technikán alapuló masszírozó-rendszer, ami hatékony megoldást kínál a fiatalításban. Mélyizom masszázsként is felfogható, mely elősegíti az izomszövet regenerációját, ami a megereszkedett bőrért felelős. Ez a masszírozás segít elengedni a feszültséget az arcizmokból, azt a felgyülemlett stresszt, ami az izomszövetben raktározódik, ezáltal váltva ki ránctalanító-megemelő hatását, így Ön évekkel fiatalabban távozhat a szalonból. 
  A biolofting masszázst Biodroga anti-aging szérummal végezzük, ami a mikroalgán és jamgyökéren kívül vöröshere kivonatot is tartalmaz, mely növényi serkentőként felveszi a harcot a hormonális változások okozta bőröregedéssel szemben. Továbbá hexapeptideket, sejtenergia-komplexet, enzimeket, fehérszőlő mag kivonatot és E-vitamint tartalmaz.
 3. Gépi arcfiatalítás
  Hogy tovább fokozzuk a lifting hatást, bevetjük lifting nagyágyúnkat, az Elitcont HIFU berendezés Lifting Dream fejét.
  A speciális kombinált fej, a vákuumtechnológiát, az infravörös fényt és a rádiófrekvenciát ötvözi.
  A kellemes meleg kezelés a bőr kollagén rostjait helyreállitja, ezáltal a rostok visszanyerik eredeti spirál formájukat, a bőr újra feszes, üde és fiatalos lesz.
  Ez a kezelés egyben nem csak az arcot, hanem a tokát, és a nyakat is fiatalossá varázsolja.
 4. A feszesítés után a ráncok feltöltése hűsítő OxyJet  kezeléssel történik. Magas nyomású tiszta oxigénnel bejuttatjuk a hialuronsavat és a vitaminokat, amitől valósággal fellélegzik a bőr. A látványos kezelés hatására Ön sugárzóan fiatalos és természetes bőrrel fog rendelkezni. 
 5. Következő lépésként nem csak a bőre, hanem a lelke számára is is lehetőséget biztosítunk a megnyugvásra. Biodroga mézes-vitaminos maszkkal kényeztetjük.
  A  maszk és a relaxáló pihenés elősegíti a kollagén-szintézist, védi a bőrt, hosszútávon megőrzi a kezelések feszesítő hatását.  Főbb összetevők: mikroalga, jamgyökér kivonat, hialuronsav, DMC, E-vitamin
 6. A kezelést egy 24 órán át ható nappali krém bemasszírozásával fejezzük be.

 

AZ EREDMÉNY:

 • A kezelés után azonnal érezhető a jelentős változás, a bőr feszes, élettel teli lesz.
 • Csökken az aknék, komedók száma, kisimulnak a ráncok, olyan lesz arcbőrünk, mintha szike nélkül csináltunk volna egy ''liftinget''.
 • Ez a kezelés, minden lépésével exkluzív luxus kezelésnek minősül, hatása rendkívül látványos!
 • Ne költse a pénzét sok-sok kisebb-nagyobb, kétes - vagy átmeneti eredményt ígérő kezelésekre.

VÁLASSZA A LEGJOBBAT!

Oxy Lifting Dream-ageless kezelés MOST 98.000,-Ft helyett 49.000,-Ft

 • Három alkalmas bérletben vásárolt kúra esetén: 120.000,- Ft.
 • Oxigénes kezelés nélküli, másfél órás Lifting Dream kezelésünk MOST  68.000,-Ft helyett 34.000,- Ft-ért megvásárolható. 
 • A 10 perces próbakezelésünk pedig 9.900 Ft-ért igényelhető.
 • 30 éves kor körül elkezdett kezelések megelőző hatásúak, évente egyszer ajánljuk megismételni. 
 • Érett bőr és/vagy szükség esetén három alkalmas kúrát javaslunk.

 

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 30 199 0553 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.