Lábápolás

Lábápolás szakszerűen

/upload/2016/03/labapolas-350x234.jpg Lábápolás

Az elhanyagolt láb nemcsak nem esztétikus, de sok egészségügyi probléma forrása is lehet. A pedikűr, a lábápolás célja az alsó végtagok állagának, normális, egészséges élettani működésének megtartása, javítása, valamint az öregedési folyamatok késleltetése.

Klasszikus pedikűr

A bőr meleg vizes és illóolajos áztatásával kezdődik a klasszikus kezelés kb. 15 percig, majd a lábat fertőtleníti a pedikűrös, és megkezdi a bőrkeményedések eltávolítását szikével. Miután ezzel elkészült, feltolja a felpuhult körömágyat, majd lerövidíti a körömhosszt csípővel, reszelővel, kivágja a körömsarkokat és eltávolítja a benövéseket. Újra lefertőtleníti a lábfejet, majd hidratáló masszázskrémmel bekeni és röviden átmasszírozza, hogy ezáltal is frissebb érzetet keltsen a vendégben.

SPA pedikűr

Első lépésként fertőtleníti a lábfejet, majd az illatos lábfürdőben felpuhítja a későbbi kezelés megkönnyítéséért. Az áztatási idő után kezdetét veszi a klasszikus pedikűrből ismert fertőtlenítés, bőrréteg leszedése, körömágyfeltolás, körömrövidítés, reszelés, benőtt körömszélek eltávolítása, majd újabb fertőtlenítést követően gépi csiszolóval is még selymesebbé és egyenletesebbé varázsolja a vastagabb szaruréteggel borított területeket. Mindezek végén hidratáló krémmel átmasszírozza a talpakat, lábfejeket és lábszárat, hogy a végén úgy érezze: a föld felett lebeg.

Pedikűr Deluxe

A fertőtlenítés és áztatás után a pedikűrös elvégzi a klasszikus esztétikai mozzanatokat, majd mechanikai peeling segítségével felpuhítja a bőrt és tágabbá teszi a pórusokat, hogy a gyógynövényes krém hatóanyagai mélyebbre szívódjanak és a felpezsdült vérkeringés által jobban hasznosuljanak.

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 70 947 7347 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.