Bőrdiagnosztika

Szépségápolás felsőfokon a santevitában

„FacePerfect„ - állapotfelmérés, hogy tudjuk, mire van szüksége bőrünknek!

Arcbőr diagnosztikai vizsgálat és tanácsadás

/upload/2016/03/bordiagnosztika-350x234.jpg FacePerfect bőrdiagnosztika Kép forrás: Santevíta Medical SPA

A FacePerfect egy modern arcbőrelemző készülék,amely pár perc leforgása alatt térképet készít a bőr felszínéről. Tökéletesen kimutathatók vele olyan, akár kezdetleges bőrproblémák, mint a nyitottabb pórusok, faggyú eltömődések, láthatatlan ráncok és mélyen található pigmentációk. Háromtípusú digitális képet készít el arcáról: természetes, UV és kereszt polarizált fényben is megmutatja bőre valódi rejtett állapotát.

Belső nyomtatóval rendelkezik, így a konzultáció végén magával viheti az eredményeit. Számítógépünkben tároljuk az összes vendégünk eredményét, a bőrállapotok egyéni javulását pedig grafikonon követni tudjuk, ami nagyban segíti munkánkat.

A sokrétű scannernek és szenzornak köszönhetően vendégeink arcáról a lehető legpontosabb térkép készíthető, amely segít a pontosabb kezelés és kúra, személyre szabott kialakításában. A teljes arc-scan program lefutása után a gép külön képeket mutat, amelyek a különböző elemzési szempontok szemszögéből ábrázolják az Ön arcát.

Alkalmazása ajánlott az alábbi esetekben:

  • Pigmentfoltok: A gép kimutatja a szabad szemmel nem látható, mélyebb rétegekben található pigmentfoltokat és elszíneződéseket is
  • Hidratáltsági szint: szemmel látható az arc különböző részeinek eltérő minősége
  • Pórusméret: A gép átvilágítva a pórusokat megállapítja, hogy mennyivel nagyobbak, mint életkorunk szerint elvárható lenne
  • Ráncok: A gép felrajzolja az alig látható, kialakulóban lévő ráncokat is
  • Bőrtextúra: Láthatjuk, hogy az arc mely része egyenetlen tónusú, durvább és igényel e miatt több odafigyelést
  • Érzékenység: Kijelzi és értékeli a bőr érzékenységét
  • UV, napkárosodás: Láthatjuk a nap által leginkább károsodott bőrrészeket
  • Akné: Kimutatja a mélyebb és felszíni rétegekben is található faggyút

A diagnosztikai eredményeket kollégáink is felhasználják, de egyben tanácsot tudnak adni az otthoni bőrápolásra is, a diagnózis alapján személyre szabottabban tudunk ajánlani különböző kozmetikai készitményeket, apró, hasznos praktikákat.

A kezelés mindössze 30 percet vesz igénybe, higyje el megéri!

 

 

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 70 947 7347 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.