Arckezelések

Santevíta általános arckezelései

/upload/2016/03/arckezelesek-350x234.jpg Santevíta általános arckezelései Kép forrás: Santevíta Medical SPA

A Santevitában törekszünk a teljességre, a luxusra, a kényelemre,a mindenre odafigyelésre. Ez igaz azokra a szolgáltatásainkra is, amik hozzátartoznak a mindennapjainkhoz. Itt is személyre szabottan a legkiválóbb anyagokkal dolgozunk.

 

 

Lássuk, milyen kezelések között választhat Nálunk:

Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió (''arccsiszolás''), mint kezelési eljárás a bőr legfelső rétegének a felhámnak a mechanikai úton történő leradírozását jelenti, mely elismerten az egyik legjobb non-invazív, bőrregeneráló eljárás, hiszen a kezelés során szinte műtéti beavatkozással megegyező eredményre számíthatunk. A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelés során a gyémántszemcsékkel bevont fejet a bőr általános állapotának és a diagnózisnak megfelelően beállított erősségű egyenletes, szabályozott vákuum gyengéden odaszívja a bőrhöz, és a gyémántszemcsék hatékonyan lecsiszolják az elhalt hámréteget, melyet a készülék folyamatosan leszív, eltávolítva a bőr felszínéről.

Mivel eltűnik a felsőelhalt hámréteg, így megszűnnek a bőr tökéletlenségei, csökkenek a ráncok és elhalványodnak a bőrfoltok, illetve egyéb pigmentált elváltozások, így a bőr egészségesebbé, fényesebbé és szebbé válik. A beavatkozás serkenti a hám legmélyebb részén lévő bazális sejtek osztódását, ezáltal elősegíti a regenerációt is, míg a hám alatt fekvő irhában gyorsítja a kollagén termelődését, így javítja a bőr rugalmasságát, feszességét.

A kezelés teljesen fájdalommentes, a bőrcsiszolás inkább egy kellemes masszázsra emlékeztet a vákuum szívóhatása miatt, illetőleg kezelés után a bőr enyhén kipirult lehet, mely ezáltal élénkebbnek, egészségesebbnek és üdén fiatalosnak mutatja a kezelt területet. Kúraszerűen 2 hetente javasolt 4-10 alkalommal, mivel ez a bőrcsiszoló eljárás mélyebb és intenzívebb, mint egy biológiai vagy kémiai úton történő hámlasztási folyamat, a kúra végeztével pedig 2-3 havonta utókezelés javasolt az eredmény tartós fennmaradásáért.

A kezelést követően a bőrt védeni kell a napsugárzástól, így magas faktorszámú (min. SPF 35) fényvédőkrém használata javasolt mindamellett, hogy a megfelelő otthoni professzionális hidratálásra is figyelmet fordítunk. Az első 24 órában a smink felvitele sem javasolt.

AKCIÓ!!! 3X20perces Mikrodermabrázió bérlet most CSAK 19.900Ft.

Kurland - A Természet erejével!

A Kurland® kozmetikumok hatóanyagait az Alpokban, 2000 méter feletti fennsíkokon, és lankás hegyoldalakon, a tiszta levegőn állítja elő a cég.

Az éghajlatnak köszönhetően ebben a régióban a káros anyagok (pl. szmog, füst, por, piszok stb.), jelenléte a légtérben nem jelentkezik, így a gyógynövények természetes, tiszta állapotukban kerülnek feldolgozásra.

A Kurland® kozmetikai termékekben megtalálható alpesi gyógynövényeket nem kell külön kémiai, tisztítási eljárásnak alávetni, ezáltal maximális, hatóanyag tartalmuk megmarad.

Mi úgy véljük, ezek a termékek méltán kerülnek egy ilyen helyen alkalmazásra, mint a Gellért szálló tövében található Santevita szalonba.

''La Grande Classic''

mélytisztító arckezelés főleg zsíros, aknés bőrre ajánlott

A kezelés alapelve a tisztítás és a faggyútermelés normalizálása. Egy alapos letisztítás után enzimatikus peelingel fokozzuk a bőr tisztaságát, tisztíthatóságát, majd tonizáljuk azt. Ezt követi az aknék eltávolítása, ahol a kezelés utáni pirosságtól sem kell félni, mert utána egy speciális bőrnyugtató maszkot rakunk fel, amely hatékonyan nyugtatja a bőrt. Befejező krémként egy fantasztikusan hidratáló kecskevajas krémet teszünk fel az arcbőrre, igény szerint pedig színezett alapozó is kérhető a szakembertől.

''Cleopatra''

kecskevajas hidratáló, regeneráló kezelés

Ebben a kezelésben a hidratálás és táplálásé a főszerep. A kecskevaj tartalmú készítményeknek köszönhetően puha és hidratált lesz a bőre, akárcsak Cleopatra királynőé. Természetesen itt is letisztítás-peeling-tonizálás hármas lépéskombinációjával indul a kezelés, majd egy kellemes masszázs következik, és ezt váltja fel egy extra hidratáló és mámorító illatú pakolás. Befejezésképpen itt is egy kecskevajas krémet kenünk fel vékony rétegben az arcbőrre.

''Rosacea''

érzékeny és rosaceás bőrre

A rosaceában szenvedőknek egy kifejezetten nyugtató, hajszálér erősítő kezelést kínálunk, melyben a vadgesztenye hatóanyagai végzik a fő feladatot. A kezelést letisztítással, peelinggel és tonizálással kezdjük, majd a vadgesztenye pakolás kerül fel az arc területére. A hatóidő letelte után a pakolást lemossuk és egy őssejtes befejező krémmel búcsúzunk el a vendégünktől. Mivel ezt a problémát csak nagy odafigyeléssel és rendszeres ismétléssel lehet kezelni, ezért kúraszerűen ajánljuk.

BIOGROGA – a hagyomány és az innováció egysége

Másik termékcsaládunk, a Biodroga, termékei kiemelkedő hatékonyságú természetes anyagokból állnak, melyek a legmodernebb biotechnológiai eljárásokkal készülnek.

A készítmények előállításánál az elsődleges szempont a kiemelkedő MINŐSÉG. A fejlesztéstől a gyártáson át a termékek csomagolásáig minden „házon belül„ történik, Baden-Badenben.

Holisztikus terápiáik alapját a professzionális arc- és testápoló készítmények, valamint relaxáló és látványos eredményeket adó kezelések adják.

Kezeléseink ezzel a hatóanyaggal:

''Impulse'' zöldkávés energetizáló, feltöltő

Az afrikai zöldkávéban rejlő koffein, a Chronodyn mikroalga, valamint a hyaluronsav kombinációja varázsolja hatékonnyá ezt a kezelést. Élettel telivé és sugárzóvá válik az arcbőr, akár férfiak, akár hölgyek számára is kiváló választás a halovány ősz beköszöntével. Kiváló ellenszere a szem alatti táskáknak és karikáknak!

''Repair'' halványító pigment foltokra

Három kulcsfontosságú hatást ötvöz a kezelés: a regenerálást, az UV-védelmet és a ránctalanítást, mivel ezek mind hozzájárulnak a makacs pigmentfoltok eltűntetéséhez természetesen csak kúraszerűen alkalmazva. Alpesi rózsa őssejt-kivonat, egy speciális Repair-komplex, valamint vitaminok járulnak hozzá a halványításhoz.

MedicSkin ''Zeus'' férfi arcbőrre

A férfiak bőre másfajta törődést igényel, mint a nőké, könnyebben kiszárad és begyullad a rendszeres borotválkozás miatt, gyakran hámlik, és feszülő érzéssel párosul. Erre nyújt megoldást ez a kellemes illatú és díjnyertes kezelés, mely egyszerre táplál és hidratál is a maga könnyed és egyszerű módján.

Természetesen kozmetikusaink magasan képzett szakemberek, a felsorolt kezeléseken kívül személyre szabottan számos más terápiát is javasolhatnak.

Érdemes felkeresni őket, egy ismerkedő kezelésre, biztos vagyok benne, hogy utána mindig Hozzánk szeretne majd visszatérni!

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 70 947 7347 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.