Anti-Aging

Hány évesek is vagyunk valójában?

/upload/2016/03/anti-aging-350x234.jpg Anti-Aging

Az örök kérdés, amit minden nő és férfi feltesz magának - és feltesznek egymásnak.
Sejtjeink állapota a folyamatos stressz, mozgásszegény életmód, rendszertelen vagy nem megfelelő minőségű étkezés és kevés pihenés miatt napról napra rohamosan romlik.
Pedig ki ne vágyna arra, hogy minél tovább megőrizze fittségét és fiatalságát?
Hogy tükörbe nézve azt láthassuk, amit lelkünkben érzünk: sima, feszes arcbőrt, ragyogó tekintetet, sugárzófiatalságot.
De sajnos a testünk nem olyan mint a lelkünk: az bizony öregszik, és ahhoz hogy a tükörrel is jóban legyünk, szükség van egy kis csodára:

Mi ezekből válogattunk össze jó néhányat vendégeink részére.

Alpesi maszk

Azonnal és láthatóan csökkenti a ráncok számát, emellett rugalmassá varázsolja bőrt! Gyulladáscsökkentő hatású, így megszünteti a kellemetlen aknékat (pattanásokat), és halványítja a pigment foltokat. Minden bőrtípus, és minden korosztály számára kiváló.

''Immediate Beauty''

Egy új, és gyors kezelési eljárás a rendkívül sima, és ragyogó arc elérésére. Az Immediate Beauty szérumok nagyon gyorsan fiatalos megjelenést, valamint láthatóan hosszantartó bársonyosságot biztosítanak a bőrnek! A növényi szérumok a bőr bazális rétegében szívódnak fel, ahol pozitív hatást váltanak ki a bőrsejteken, és hosszan serkentik a mikro-cirkulációt.

MedicSkin ''Eternal Youth'' petyhüdt, ráncos bőrre

Komplett arcfiatalítás az érett, igénybevett arcbőrnek. Hidratálunk, táplálunk, vitalizálunk és feszesítünk, továbbá csecsemőmirigy peptides szérummal fokozzuk a kezelés hatékonyságát, melyet mezoterápiával juttatunk be a bőrbe. A vérpezsdítő arcmasszázsnak köszönhetően az arc már közvetlenül a kezelés után emelkedett és kicsattanóan üde lesz. A kezelés lezárásaképp feltesszük a Biodroga Azonnali feszesítő maszkját, melynek hatását garantáltan látni és érezni fogja!

MedicSkin ''Fabulous Youth'' érzékeny, elvékonyodott bőrre

A vékony és érzékeny érett bőr speciális odafigyelést igényel, nem csak hidratálni és feszesíteni kell, hanem figyelni kell a kíméletességre és bőrnyugtatásra is. Ezért ezt a gyengéd ám hatásos kezelést állítottuk össze vendégeink számára a megfelelő törődést megadva a lifting-hatásról sem feledkezve el. Az Instant lift szérumot ultrahanggal visszük be kezelés során a bőrbe, így maradéktalanul bejut a mélyebb rétegekbe, majd a kollagén lapok felhelyezésével egyrészt hidratálunk, másrészt segítjük a hatóanyagok bennmaradását.

MedicSkin ''Totality'' kombinált-zsíros bőrre

Ezt a kezelést azok számára fejlesztettük ki, akik a maximális hatást szeretnék elérni a legrövidebb idő alatt. A mikrodermabráziós bőrcsiszolásnak köszönhetően szinte újjáéled arca, melyet a Total Anti-age szérummal táplálunk és megemelünk egyszerre, majd egy kellemesen nyugtató lehúzható alga maszkot teszünk fel, hogy a végén újjászületve keljen fel az ágyról.

Biolifting arcmasszázs alginát maszkkal

Az arcemelő masszázs egy több ezer évre visszatekintő, sokak által kedvelt, bevált technikán alapuló masszírozó-rendszer, ami hatékony megoldást kínál a fiatalításban. Mélyizom masszázsként is felfogható, mely elősegíti az izomszövet regenerációját, ami a megereszkedett bőrért felelős. Ez a masszírozás segít elengedni a feszültséget az arcizmokból, azt a felgyülemlett stresszt, ami az izomszövetben raktározódik, ezáltal váltva ki ránctalanító-megemelő hatását, így Ön évekkel fiatalabban távozhat a kabinból. A Biolifting masszázst kiegészíti egy gazdag alginát keverék Laminaria és Spirulina algákkal segíti a bőr feszesítését és vitalizálását. Serkenti a sejtmegújulást, tökéletesen alkalmas arc és dekoltázsfeszesítő kezelésekhez. A gumimaszk felhelyezés után nem sokkal megkeményedik, így egy mozdulattal, könnyen eltávolítható.

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 30 199 0553 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.