Szépségápolás

Szépségápolás felsőfokon a Santevítában

A Santevitában törekszünk a teljességre, a luxusra, a kényelemre,a mindenre odafigyelésre. Ez igaz azokra a szolgáltatásainkra is, amik hozzátartoznak a mindennapjainkhoz. Itt is személyre szabottan a legkiválóbb anyagokkal dolgozunk.

Az Arcfiatalítás felsőfoka: Santevita Lifting Dream

A szépségipari csúcstechnológia és a professzionális bőrápoló termékek ideális találkozása! A Santevia Lifting Dream egy olyan komplex kezelés, ami fájdalommentesen kínál, eddig csak műtéti megoldásokkal elérhető eredményeket a bőr teljes megfiatalítására és nem kívánatos ráncok látványos eltüntetésére.

Anti-Aging – kezelések minden bőrtipusra

Sejtjeink állapota a folyamatos stressz, mozgásszegény életmód, rendszertelen vagy nem megfelelő minőségű étkezés és kevés pihenés miatt napról napra rohamosan romlik. Pedig ki ne vágyna arra, hogy minél tovább megőrizze fittségét és fiatalságát? Hogy tükörbe nézve azt láthassuk, amit lelkünkben érzünk: sima, feszes arcbőrt, ragyogó tekintetet, sugárzófiatalságot.

De sajnos a testünk nem olyan mint a lelkünk: az bizony öregszik, és ahhoz hogy a tükörrel is jóban legyünk, szükség van egy kis csodára: Mi ezekből válogattunk össze jó néhányat vendégeink részére.lja a testet, fogyaszt, karcsúsít, edzi, erősíti a kötőszöveteket, helyreállítja a bőrmegereszkedést, oldja az izomfeszültséget, gyógyítja az izom- és izületi fájdalmakat javítja a keringési problémákat.

„FacePerfect„ - állapotfelmérés, hogy tudjuk, mire van szüksége bőrünknek!

Arcbőr diagnosztikai vizsgálat és tanácsadás. A FacePerfect egy modern arcbőrelemző készülék, amely pár perc leforgása alatt térképet készít a bőr felszínéről.

AKCIÓ! Ingyenes állapotfelmérést adunk az őszi regeneráló nyak és dekoltázs kezelésünk mellé. MOST a feszesítő és feltöltő 3 alkalmas Shaper kezelés 79.900,- Ft helyett 29.900,- Ft.

Szeméylreszabott kozmetikai alapkezelések professzionális hatóanyagokkal.

A Kurland® kozmetikumok hatóanyagait az Alpokban, 2000 méter feletti fennsíkokon, és lankás hegyoldalakon, a tiszta levegőn állítja elő a cég. BIOGROGA – a hagyomány és az innováció egységeMásik termékcsaládunk, a Biodroga, termékei kiemelkedő hatékonyságú természetes anyagokból állnak, melyek a legmodernebb biotechnológiai eljárásokkal készülnek

Oxigénterápia – hogy a bőrünk is oxigénben ússzon

Napjaink egyik legnagyobb problémája a légszennyezés, a tiszta, friss, oxigén dús levegő hiánya. Pedig az oxigén önmagában is csodákra képes: fokozza a vérkeringést, a kollagén és elasztintermelés fokozásával feszesíti, fiatalítja a bőrt, és egyben megszabadítja azt az akné-t okozó baktériumoktól.

Egyik legmodernebb technika az Ön fiatalságáért, vendégeink kedvence az OxyJet gép, ami nagynyomású, klinikai tisztaságú oxigén segítségével juttatja el a bőrünknek legmegfelelőbb kozmetikai hatóanyagot bőrünk mélyebb rétegeibe.

Lábápolás szakszerűen

Az elhanyagolt láb nemcsak nem esztétikus, de sok egészségügyi probléma forrása is lehet. A pedikűr, a lábápolás célja az alsó végtagok állagának, normális, egészséges élettani működésének megtartása, javítása, valamint az öregedési folyamatok késleltetése

Kézápolás

A szépségápolás fogalma hiányos lenne, ha nem tartozna hozzá a kézápolás. A szépségszalonunk kínálata sem lenne teljes a manikűr szolgáltatása nélkül.

Fodrászat

Szalonunkban természetesen lehetősége van hajának ápolására, festésre, hajmosásra, száritásra, és minden hagyományos fodrászatban megszokott egyéb szolgáltatásra is.

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 30 199 0553 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.