Szépségápolás

Szépségápolás felsőfokon a Santevítában

ADRIENNE FELLER kezelések

A kezelésekről:

A szépségterápia más, mint a hagyományos kozmetika. A szépségterápia azon túl, hogy alaposan megvizsgálja a bőr állapotát, megfigyeli azokat az üzeneteket hordozó jeleket, melyek az arcon találhatóak, illetve felméri az általános egészségi és lelki állapotot. Mindezek figyelembe vételével egy olyan komplex kezelési protokoll állítható össze, amely nemcsak a bőrön megfigyelhető tüneteket, hanem annak fizikai és lelki eredőjét is kezeli. A természetes kozmetikumokat felhasználó szépségterápia nem tüneti kezelés, annál sokkal több: segít önmagunk jobb megismerésében, terheink feltárásában és azok feloldásában egyaránt. Ez a kezelési programunk alappillére.

Ez az ADRIENNE FELLER Metódus alapja.

A krémekről:

 

  Az Adrienne Feller kozmetikumok egyedi, luxusminőségű, természetes,     bio összetevőkből álló szépségápolási termékek, melyek egy időben   hatnak a bőrre és a lélekre. Termékeinkben hazai   gyógynövényeket, növényi extraktumokat, prémium minőségű olajokat,   illóolajokat és virágesszenciákat használnak. A 100%-ban természetes,   magyar alapanyagokból készült kozmetikumok megalkotásában   kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással   rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. Az   illóolajok ezen minősége képes az ember lelkével együtt rezonálni és   tereket megnyitni. Az Adrienne Feller termékek mögött több évtizedes   szakmai tapasztalat, a minőség és az ember iránti elköteleződés áll.   Minden egyes terméküket szeretettel és gondossággal készítik, melyek különleges összetételüknek köszönhetően egyedülálló módon táplálják, regenerálják, fiatalítják a bőrt, támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait és harmonizálóan hatnak a lélekre.

A kezelésekről bővebb leírás és árak az alábbi linken tallhatók: ITT
 

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 70 947 7347 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.