Szépségápolás

Szépségápolás felsőfokon a Santevítában

A Santevitában törekszünk a teljességre, a luxusra, a kényelemre,a mindenre odafigyelésre. Ez igaz azokra a szolgáltatásainkra is, amik hozzátartoznak a mindennapjainkhoz. Itt is személyre szabottan a legkiválóbb anyagokkal dolgozunk.

Az Arcfiatalítás felsőfoka: Kaviczky Lifting Dream

A szépségipari csúcstechnológia és a professzionális bőrápoló termékek ideális találkozása! A Kaviczky Lifting Dream egy olyan komplex kezelés, ami fájdalommentesen kínál, eddig csak műtéti megoldásokkal elérhető eredményeket a bőr teljes megfiatalítására és nem kívánatos ráncok látványos eltüntetésére. Ez a kezelés kizárólag a 2096 Üröm, Fenyves utca 24. szám alatti szalonunkban érhető el.

Anti-Aging – kezelések minden bőrtipusra

Sejtjeink állapota a folyamatos stressz, mozgásszegény életmód, rendszertelen vagy nem megfelelő minőségű étkezés és kevés pihenés miatt napról napra rohamosan romlik. Pedig ki ne vágyna arra, hogy minél tovább megőrizze fittségét és fiatalságát? Hogy tükörbe nézve azt láthassuk, amit lelkünkben érzünk: sima, feszes arcbőrt, ragyogó tekintetet, sugárzófiatalságot.

De sajnos a testünk nem olyan mint a lelkünk: az bizony öregszik, és ahhoz hogy a tükörrel is jóban legyünk, szükség van egy kis csodára: Mi ezekből válogattunk össze jó néhányat vendégeink részére.Formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít, edzi, erősíti a kötőszöveteket, helyreállítja a bőrmegereszkedést, oldja az izomfeszültséget, gyógyítja az izom- és izületi fájdalmakat javítja a keringési problémákat. A BeC olasz termékcsalád termékeivel végzett 50 perces női kezelésünk bevezető ára: 28.000,- Ft, míg az 50 perces férfi BACK kezelésünk 26.000,- Ft

Szeméylreszabott kozmetikai alapkezelések professzionális hatóanyagokkal.

A Kaviczky kozmetikumok hatóanyagait a hévizi iszapból nyerik, mely igazi hungarikumként van jelen szépségápolásban. Terra Biocare – a hagyomány és az innováció egysége másik termékcsaládunk. Termékeik kiemelkedő hatékonyságú természetes anyagokból állnak, melyek a legmodernebb biotechnológiai eljárásokkal készülnek. A professzionális BeC olasz termékcsládot idén tavasszal vezetjük be. Ebből az alkalomből keresse promóciós ajánlatainkat a Facebook oldalainkon!

ÚJ Fodrászat ÚJ

A Santevíta Beauty Szalonban elérhető szolgáltatásunk a Danubius Hotel Gellértben a legnépszerűbb a vendégeink körében. Tavasztól a hajhosszabbítás is bekerült a szolgáltatásaink közé. Szalonunkban természetesen lehetősége van hajának festésére ápolására, hajmosásra, szárításra és minden egyéb fodrászatban szokásos szolgáltatásra is. 

Lábápolás szakszerűen

Az elhanyagolt láb nemcsak nem esztétikus, de sok egészségügyi probléma forrása is lehet. A pedikűr, a lábápolás célja az alsó végtagok állagának, normális, egészséges élettani működésének megtartása, javítása, valamint az öregedési folyamatok késleltetése

Kézápolás

A szépségápolás fogalma hiányos lenne, ha nem tartozna hozzá a kézápolás. A szépségszalonunk kínálata sem lenne teljes a manikűr szolgáltatása nélkül.

 

 

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 30 199 0553 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.