Holisztikus fejmasszázs rituálé

Holisztikus fejmasszázs rituálé - A természetes nyugtató

/upload/2016/03/holisztikus-fejmasszazs-rituale-350x234.jpg Holisztikus fejmasszázs rituálé Kép forrás: Santevíta Medical SPA

A mindennapi rohanás, stressz, kapkodás során legtöbbször megvonjuk magunktól a csendet és nyugalmat, annak lehetőségét, hogy egyszerűen magunk lehessünk. Hogy egy kicsit lazítsunk, elfelejtsük a mindennapok gondjait, megnyugodjunk, relaxáljunk.

Az indiai fejmasszázs rákényszerít, hogy a fejünkben kevergő gondokat-bajokat félretéve az ''itt és most''-ra összpontosítsunk. Ez a gyógyító kikapcsolódás időt ad zaklatott elménknek egy kis pihenésre, erőgyűjtésre, és képessé tesz bennünket arra, hogy életünket más szemszögből nézzük.

Az ájurvédikus fejmasszázs együttműködik a keringési-és idegrendszerrel, meggyorsítja az oxigéndús vér eljutását a nyak, a fej, és a váll felszíni, és mélyen fekvő szöveteihez. Hatást fejt ki a nyirokrendszer működésére, segít eltávolítani a szövetekből a felgyülemlett nyirokfolyadékot. Oldja a feszültségeket, segít alvászavaroknál és egyéb problémáknál.

Az ájurvédikus fejmasszázs “mellékhatásai” az egészséges, ragyogó fényű haj, a hajhullás és korpásodás megszűnése.

A kezelés menete a Santevítában:

A kezelés egy 30 perces, borsmentás frissítő olajjal végzett intenzív fejmasszázzsal kezdődik, mely kiválóan serkenti a vérkeringést, fokozza a fej és a koponyai szervek oxigénellátását.
A fejmasszázst a homlok, a nyak-vállöv és az arc gyógy olajos masszázsa követi, majd még 15 percet pihenhetünk, hogy a speciális gyógy olaj kifejthesse hatását.
Természetesen így ez után a kezelés után nem mehetünk utcára, ezért a rituáléhoz hajmosás, szárítás is tartozik, egy kellemes tea kíséretében.

A fejmasszázs rituálé közben létrejött mély relaxáció kellemes élményéből megújult lelkesedéssel, kreativitással és céltudatossággal térünk vissza.
Ajánljuk mindenki számára, aki a mindennapi munkája közben fel akar frissülni, újjászületni, és tud szánni erre egy teljes kikapcsolódásra szánt egy órát.
Akciós ajánlatunkban a masszázs, a relaxáció, a hajmosás és szárítás mindössze 15.000 Ft

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 70 947 7347 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.