Exoterikus masszázs

Tudatos választás - VITALITY exoterikus masszázs

/upload/2016/03/exoterikus-masszazs-350x234.jpg Exoterikus masszázs

Mai rohanó világunkban azt hiszem nem kell magyaráznom, hogy mennyi blokkot, feszültséget gyűjt össze magában és hogy ezek milyen komoly problémákat, betegségeket tudnak okozni egy idő után. Ráadásul ahány ember, annyi féle képen kell ezt kezelni, oldani.

Ma már sokfelé, sokféle módszer létezik erre. Nálunk a minőség garanciája, a hosszú évek alatt kifejlesztett és alkalmazott exoterikus masszázstechnika és az exoterikus életvezetés, minek eredményeit hőtérképes állapotkövetéssel igazoljuk.

Az exoterikus szó jelentése: a kívülállóknak is hozzáférhető és érthető, közérthető; ez a masszázs szakértő kezekben, a harmóniát hivatott visszaállítani.

Kezdetben masszőrünk visszavezeti kicsit az anyaméhbéli állapotba, és egy nagyon kellemes ringató lélekmasszázzsal ringat minket a megfelelő hangulatba.

A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány perc múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal - ami hasonló a szívveréshez - a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.

Miután kellemesen ellazultunk, masszőrünk megkeresi azokat a testben kialakult komolyabb blokkokat, melyeket a lágy mozdulatokon felül a Shiatsu masszázsból ismert kimozgató technikákkal tudja helyrebillenteni.

Ezek után egy kellemes olajos masszázs következik, amelyben már személyre szabott mozdulatokat is alkalmazunk.

Ennek alapja az első kezelés előtt elvégzett kronobiológiai és exoterikus elemzés, mely alapján látjuk, kinek milyen akupresszúrás kezelésre van szüksége életminősége megváltoztatásához. Az elemzéshez egyedi szoftverünket használjuk, ami megadja a hagyományos kínai ovoslás szervóra rendszere és a vendégünk egyéni energetikai képlete szerint szükséges masszázsok irányát. Elsősorban az életerő növelés és a krónikus betegségek megelőzése a cél, azonban kérhető egyéb testformáló masszázs is.

Ha ezután a kezelés után úgy dönt, hogy hosszabb távon is komolyabban szeretne változtatni életminőségén, azt nálunk szakavatott környezetben teheti éves bérlet vásárlásával, vagy igénybe vehető „SPORT Max” terjesítmény növelő programunkat.

Az exoterikus masszázs egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet, lelket, szellemet stimulálja, melyek segítségével beindul a test öngyógyító folyamat és kialakul a hármas egység.

( Fontos! Sport teljesítmény növelés és testformáló igények teljesítését csak és kizárólag az egészség megóvása mellett vállaljuk. Extrém kérések esetén fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk a kezelést. )

Ne hagyja ki, próbálja ki mielőbb ezt a különleges, sehol máshol nem alkalmazott kezelést a Santevítában, mindössze 28.000 Ft-ért, melyhez első alkalommal AJÁNDÉKBA KAP egy kronobiológiai és egy exoterikus elemzést!

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 70 947 7347 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.