Masszázsok

Santevíta - A masszázs birodalom

/upload/2016/03/masszazs-orig-350x234.jpg Masszázsok

A Santevíta szalon a patinás és méltán híres Gellért szálló és fürdő oldalában helyezkedik el, külföldi vendégeink gyakran veszik igénybe professzionális masszázs szolgáltatásainkat is.

Ugye Ön is szeretne hasonló kényeztetésben részesülni, mint Ők?

Szakember gárdánk igen sok oldalú, az itt felsoroltakon kívül különleges energetikai kezelésekkel , ájurvédás gyógymódokkal, és személyre szabott kombinált kezelésekkel is tudnak segíteni egészsége, jó közérzete, lelkének nyugalmának érdekében.

Kényeztető masszázsok

Szalonunkban megtalálható minden hagyományos masszázsfajta: választhat a svéd, a lávaköves, aromaterápiás masszázsaink között, kezeltetheti csak lábát, hátát, fejét és akár teljes testét is, sőt, jöhetnek párjával együtt páros masszázs kezeléseinkre is.

Holisztikus masszázs

A Santevíta szemlélete szinte minden kezelésében a holisztikus szemlélet, a teljes emberre figyelés, ezért dolgoztuk ki ezt a speciális masszázst. A Holisztikus masszázs feladata visszaállítani az ember egységes (egészséges) állapotát. Ahol a Test a Lélek és a Szellem egységben van. Akihez nem igazán áll közel ez a megközelítés, racionálisabban úgy fogalmazható meg, hogy a testben kialakult blokkok feloldásán keresztül, helyreállítja az egészséges-, egységes közérzetet, az akadályok nélküli energiaáramlást.

Ájurvéda

Tradicionális ájurvéda kezeléseink – ahogy azt Indiában is tennék !
Az ájurvéda egy szanszkrit kifejezés, jelentése: az „élet tudománya„, egy 5000 éves holisztikus gyógyászati rendszer, ami nem „csak„ a betegségek gyógyításával, hanem inkább annak megelőzésével foglalkozik.
A Santevíta szemlélete szinte minden kezelésében a holisztikus szemlélet, a teljes emberre figyelés, így természetes hogy nálunk ezt a gyógymódot is megtalálhatja

Holisztikus fejmasszázs rituálé

Az ájurvédikus fejmasszázs együttműködik a keringési-és idegrendszerrel, meggyorsítja az oxigéndús vér eljutását a nyak, a fej, és a váll felszíni, és mélyen fekvő szöveteihez. Hatást fejt ki a nyirokrendszer működésére, segít eltávolítani a szövetekből a felgyülemlett nyirokfolyadékot. Oldja a feszültségeket, segít alvászavaroknál és egyéb problémáknál.

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 70 947 7347 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.