Hőtérképes állapotfelmérés

Hőtérképes állapotfelmérés

/upload/2016/03/termografia-350x234.jpg Hőtérképes állapotfelmérés

Szalonunkban elsősorban az alakformáló kezeléseket megelőző vizsgálatként alkalmazzuk a hőtérképes állapotfelmérést, mely segít megállapítani a lerakódott zsír mennyiségét, így meghatározni az elsődleges fogyási célterületet, emellett megnézhetjük, hogy van-e kizáró oka a zsírbontásnak, mint a pajzsmirigyproblémák, vagy májproblémák.

Prediagnosztikai jelleggel tanácsokat adunk, ha esetleg felmerül, hogy valamelyik testrészt meg kellene vizsgáltatnia a vendégünknek.

Az első thermokamerát a NASA fejlesztette ki az ötvenes években, ezeket még leginkább épületek, reptereken, járványok idején használták, majd a nyolcvanas években lett általános az egészségügyi felhasználása.

Magyarországra a kétezres években került, de a hivatalos gyógyászatban még nem vált általánossá.

A felmérés során gyakorlatilag a teljes testet végigfényképezzük, különböző irányokból.

Persze ezek nem hagyományos képek, a kamera a szemmel nem látható infravörös sugarakat örökíti meg. A testünk ugyanis folyamatosan hőt bocsát ki, olyan frekvencián, ami az infravörös tartományba esik. - A bőrfelszín hőmérsékletváltozását méri a kamera, ami összefügghet belső folyamatokkal: a hőmérséklet-emelkedés valamilyen „túlműködés„ következménye, a hőmérséklet-csökkenés pedig „alulműködésre„ utal.

A thermokamera által készített képek a szerveink működéséről, aktuálisállapotáról adnak felvilágosítást, ezért már akkor is jelezhet eltérést, kezdődő betegséget, amikor még a tünetek sem jelennek meg.

Vannak olyan zavarok, melyeknek a kimutatására különlegesen alkalmas ez a módszer:

Nagyon korán lehet látni az izmok és az ízületek különböző megterheléseit vagy gyulladásait.

Azt is meg tudjuk mondani a betegnek, hogy idegi, reumatológiai vagy más eredetű lehet-e a fájdalma, így a megfelelő szakorvoshoz tudjuk irányítani.

Amerikában gyakran használják ezt a módszert a mellrák illetve a melanoma szűrésére.

Nálunk, amellett hogy bárki kérheti saját egészségének védelme érdekében, elsősorban egyes gépi alakformáló kezelések előtt használjuk , ahol fontos képben lennünk a kezelendő személy egészségről, aktuális állapotáról.

A hőtérképes állapotfelmérést bármelyik szolgáltatásunk igénybevétele esetén lehet kérni, elérhető: 2096 Üröm, Fenyves u. 24. alatt is.

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 70 947 7347 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.