Életminőség javító szolgáltatások

Életminőség javító szolgáltatásaink

/upload/2016/03/eletminoseg-javito-szolgaltatasok-350x234.jpg Életminőség javító szolgáltatásaink

Ki ne szeretne jobb minőségű életet élni, amely teljesebb és boldogabb? Sokan törekednek erre, és keresik is a megoldást sokféle irányban. A megoldás és a válasz a legtöbbször azonban bennünk van.

Az emberek egy jó része, ha rá is döbben, hogy valami nincs rendben, nincsen könnyű helyzetben. Sokan eljutnak a felismerésig, hogy szeretnének változtatni, sokan képesek még arra is, hogy szembesítsék magukat azzal, hogy min szeretnének változtatni, azt a bizonyos első lépést azonban önállóan nagyon nehéz megtenni.

Ráadásul nem is nagyon tudja, merre induljon el, mik azok a motivációs erők, amik hatnak rá, amik miatt bármennyire is szeretne, nem tud változtatni mindennapjaink, reakcióin.

Sokszor sokat segítene már az is, ha megértené, mi történik vele, ha megismerné önmagát. Hát ha még valaki személyre szabottan utat is mutatna ebben az útvesztőben.

A Santevítában erre lehetősége van, akár csak egy állapotfelmérés erejéig, akár folyamatos, életmódváltó program keretében.

A nálunk alkalmazott módszerek állapotfelmérésre, kezelésekre:

Kronobiológia, pszichogenetika - A személyiségünk tükre

A kronobiológia nem a születés pillanatában egymással kölcsönhatásban lévő bolygóállapotokat használja kiindulópontként, hanem a születési időpont számjegyeivel dolgozik. A számok segítségével állapít meg az adott egyénre jellemző tulajdonságokat. Mutatja meg, életpályánkon most éppen hol tartunk, mi a feladatunk, mi az amit meg kell oldanunk, és mi az ami tőlünk függetlenül nehézséget okozhat ebben a periódusban.

Bioritmus

Mindannyiunknak vannak általunk szerencsésnek vagy szerencsétlennek vélt napjaink, amikor látszólag minden ok nélkül hol így érezzük magunkat hol úgy. Amíg nem figyeljük meg ezt pontosan, nem vesszük észre, hogy ezek bizony periódusokban léteznek, fizikai, érzelmi és szellemi értelemben különböző időközönként élünk meg mély – illetve csúcspontokat. Ha ezekkel tisztában vagyunk, talán könnyebben kerülünk el konfliktusokat, vészeljük át a rossz napokat.

Exotéria

A kronobiológiát és a hagyományos kínai orvoslás szervóra rendszerét ötvöző és óriási mennyiségű információt feldolgozó exoterikus szoftver áll rendelkezésünkre, amivel a szokásos vizsgálati módszerek idejének töredéke alatt a születéskor kapott energiaértékek és a jelenlegi állapot alapján speciális kezelési terveket tudunk kidolgozni. Így megelőzhetjük az energiahiányos állapotokat, illetve azokon a helyeken, ahol szükséges, a többlet energiát szétszórjuk a szervezetben.

Holisztikus masszázs

A mindennapjainkban felgyülemlő blokkok, göcsök, feszültségek kezelése, oldása ma már sokfelé, sokféleképpen történik, mi nagyon komolyan szeretnénk ezzel foglalkozni: Egy, a csak nálunk kifejlesztett és alkalmazott holisztikus masszázstól kezdve egészen az egy éven át tartó holisztikus életvezetésig.

Legalább egyszer, mindenképpen érdemes kipróbálni!

Ha szeretne életén változtatni, és ezért tenni is szeretne, de szüksége van segítő tanácsadókra, keresse a Santevítát!

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 70 947 7347 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.