Egészségmegőrzés

Santevíta MED - Selfness szolgáltatásaink

/upload/2016/03/relaxing-350x234.jpg Santevíta MED, egészségmegőrzés

Vannak olyanok, akiket a körülményeik rákényszerítenek, de vannak olyanok is, akik önként szeretnének az életük minőségén változtatni. Nekik ajánljuk az egy éves Vitality selfness programunkat, ami havonta 10 órában teljes külső ás belső átalakuláshoz segíti hozzá a vendégeinket. Mielőtt belevágunk, felmérjük a kiindulási állapotot és meghatározzuk közösen, hogy honnan hová szeretnénk eljutni.  

Életminőség javító szolgáltatásaink

Az emberek egy jó része, ha rá is döbben, hogy valami nincs rendben, nincsen könnyű helyzetben. Sokan eljutnak a felismerésig, hogy szeretnének változtatni, sokan képesek még arra is, hogy szembesítsék magukat azzal, hogy min szeretnének változtatni, azt a bizonyos első lépést azonban önállóan nagyon nehéz megtenni.
Ráadásul nem is nagyon tudják, merre induljanak.
Ebben tudunk mi segíteni. Állapotfelmérésünket a kronobiológia és a Hagyományos Kínai Orvoslás szervóra rendszerére építjük, kezeléseinket pedig a vendégünk céljaihoz igazítjuk. Az élet minőségének javulása ugyanis mindenkinek más és más jelent. Ami mi garantálunk az az életerő növekedése, a lelki harmónia megtapasztalása és a spirituális világ felfedezése. Az első lélegzetvételkor kapcsolódunk a Föld minden pontján állandóan meglévő, az élő szervezet változásait előidéző időbiológiai rendszerhez, melyről 1729 óta vannak leírások. Az általunk használt rendszert  Prof. Dr. Artúr Zsazskov, Prof. Paul Volgyesi munkássága alapján és a két mester tanítványa Hauser Károlyné dolgozta ki. A születési adatokat tartalmazó adatbázis kezelő szoftver és az aktuális értékek műszeres vizsgálatának segítségével fizikai, érzelmi és intellektuális szinten felmérjük az ember veleszületett és az élet folyamán jelentkező hatások által módosult jellemzőit Önismereti célból. Ezeket az értékes információkat önérvényesítésre, sportolói teljesítmény fokozásra, társas kapcsolatok ( párok, családok, cégek ) összeegyeztethetőségének meghatározására, megértésére és javítására használjuk. Ezek a felmérések egy-egy konkrét kérdés megválaszolására alkalmasak. A tudatos változtatáshoz egy éves programokat ajánlunk. A kettő között elérérhető a 6 alkalmas Selfness bérletünk, amivel feltárjuk a probléma gyökerét és megoldási javaslatokat ajánlunk. 

Hőtérképes állapotfelmérés

Szalonunkban elsősorban a selfness programok eredményességének mérésére használjuk az infrakamerát, illetve az alakformáló kezeléseket megelőző vizsgálatként alkalmazzuk, mert segít megállapítani a lerakódott zsír pontos helyét és mennyiségét, így meghatározni az elsődleges fogyási célterületet, emellett megnézhetjük, hogy van-e kizáró okra utaló jele a zsírbontásnak, mint például a pajzsmirigyproblémák, vagy májproblémák.
Prediagnosztikai jelleggel tanácsokat adunk, ha esetleg felmerül, hogy valamelyik testrészt meg kellene vizsgáltatnia a vendégünknek. Az állapotfelmérés nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot.

Alice – polarizált fényterápia 

Fáradt, figyelmetlen, gyakran megfázik, stresszes, legszívesebben kifeküdne egy tengerpartra?
Nos, ebben nem tudunk segíteni, de hasonló élményben lehet része, ha megismerkedik ALICE-val, mindannyiunk kedvencével. 45 perc ebben a polarizált fényben úszó ágyban, és mintha kicserélték volna.

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 30 199 0553 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.