Végleges zsírbontás

Fókuszált ultrahangos végleges zsírbontás, zsírleszívás helyett - fájdalommentesen!

A HIFU zsírbontás valóban végleges..?

/upload/2016/03/vegleges-zsirbontas-350x234.jpg Végleges zsírbontás Kép forrás: Santevíta Medical SPA

Az utóbbi években számtalan helyen, módon formában hirdettek végleges zsírbontást, kuponokkal hozzá lehetett jutni már pár ezer forintért is. Sokan kipróbálták, sokan csalódtak...

De talán egyszerűen csak nem volt tisztázva, mi is – melyik is az az ultrahang, ami orvosilag bizonyítottan  alkalmas valóban végleges eredményt elérni.

A Santevitában alkalmazott magas intenzitású FÓKUSZÁLT ULTRAHANGOS - HIFU kezelés az alkalmazott technológia révén valóban alkalmas zsírsejtek végleges, műtét nélküli eltávolítására.

A magas intenzitású fókuszált ultrahang ugyanis a kezelés során a zsírsejteket – és csakis a zsírsejteket, semmi mást – szét robbantja, ezzel életképtelenné téve azokat.

A szétfolyósodott zsír (Trigliceridek) és a szétroncsolt zsírsejt maradványok a szövetközi folyadékba kerülnek, ahonnan a vérkeringésen és a nyirokrendszeren keresztül fokozatosan a májba szállítódnak. A „sejthulladék„ a természetes útvonalakon keresztül ürül ki a szervezetből.

Ez a folyamat a kezelés után azonnal érezhető, de véglegesen nagyjából két hét alatt válik véglegessé, így az eredmény sem mutatkozik teljes egészében azonnal a kezelés után, hiszen akkor még csak a sejt szerkezete változik meg, de a szét bomlott anyagoknak távozniuk is kell.

Ezt a folyamatot tudatosan is támogatni kell, tanácsos nagyon sok vizet inni, szaunázni, májvédő teákat inni, ezzel is segítve a májra nehezedő terhet.

A kezelés „mellékhatása„ egy alapos méregtelenítés is, így előfordulhatnak azok a tünetek, amik ezzel járhatnak: felfájás, fáradtság érzet, megváltozott széklet - de mindez eltörpül amellett, hogy ha ehelyett egy zsírleszívást választott volna...

A kezelés:

A kezelés előre megbeszélt időpontban történik. A kezelendő felület nagysága határozza meg a kezelés időtartamát, ami átlagosan 120 percet vesz igénybe.

A fókuszált ultrahangos kezelés előkészületeket nem igényel, de tanácsos bőséges folyadékot fogyasztani a kezelés előtt is, és utána is, illetve a kezelés megkezdése előtt egy órával elfogyasztani az utolsó falatokat.

A kezelés időtartama alatt a vendég kényelmesen fekszik egy ágyon, miközben a kezelő elvégzi a szükséges műveleteket.

kezelés nem fáj és nem kellemetlen, a kezelt területen melegséget, esetleg enyhe bizsergő érzést lehet tapasztalni.

A tapasztalatok alapján 2-6 cm-es hasi körméret csökkenés tapasztalható az első kezelésen,  ám ez a méretcsökkenés a következő napokban tovább folytatódik, ahogy a felbontott zsírsejtek és méreganyagok távoznak a szervezetből. Természetesen nem csak a hasi területeken eredményes a kezelés. Olyan egyéb módszerrel elérhetetlen területeket specialistái vagyunk, mint a körte alakformáért felelős külső combon lévő zsírpárnácskák, vagy a plasztikai beavatkozások után megmaradt kidudorodások. Alakformáló kezelési csomagunk mellé kérjen a bőrfeszesítő eljárásainkról is tájékoztatást, ugyanis egy csomagban személyre szabottan erre is megoldást kínálunk.

A kezelés menete:

  1. Első lépésben meg kell ismerkednünk egymással. Tudnunk kell, nincsenek olyan látható vagy láthatatlan akadályok, ami miatt ezt a kezelést nem javasoljuk vendégeinknek.
    Az alkalmassági kérdőív kitöltés után a táplálkozási szokások és a mozgás mennyiségének rögzítése mellett bioimpedanciás ( BIA ) analízist is kérhetsz, amiből következtetéseket tudunk levonni azzal kapcsolatban melyik típusú gépi kezelés és milyen sorrendben lenne a leghatásosabb a kedves vendégünknek. Amennyiben a kezelésnek egészségügyi akadálya nincs, azonnal megkezdhetjük a kezelést. Alkalmatlanság esetén más eljárásokat javaslunk az alak megformálására. 
  2. Az állapotfelmérésen természetesen kijelöljük azokat a testrészeket, kezelendő testfelületeket, ahol a beavatkozást elvégezzük. Ezek alapján meg tudjuk állapítani azt is hány kezelésre, hány „lövésre„ van szükség a várt eredmény eléréséhez.
  3. A kezelendő felületet a megfelelő hatás elérése érdekében tömörítjük. Ez az egyetlen pontja a kezelésnek, ami kissé kellemetlen lehet, de ez is eltörpül egy műtét kellemetlenségei mellett.
  4. Innen vendégeinknek már jó dolga lehet: a kezelés időtartama alatt semmi kellemetlenséget nem érez, közben nyugodtan zenét hallgathat, dvd-t nézhet, kívánsága szerint.
    Eközben a kezelő a gép utasítása szerint egyenként, kb 1000 lövéssel támadja zsírsejtjeit
  5. Kipihenten, felfrissülve távozhat, és végezheti mindennapos tevékenységét, autót vezethet, mehet dolgozni, vagy éppen sportolni, semmiben sincs korlátozva. A testfelület sima és egyenletes marad, nincs szükség semmilyen utókezelésre. A kezelést a zsírréteg vastagságától függően több alkalommal kell megismételni, ennek számát az előzetes konzultáció alkalmával közösen döntjük el.

AKCIÓ: INGYENES KONZULTÁCIÓ

Természetesen megértjük, hogy nehéz belekezdeni a változtatásba, ezért MOST az állapotfelmérésünket ingyenesen igénybe vehetik. Megismerhetik azokat a lehetőségeket, amikkel a kívánt változást a legolcsóbban, de a leghatékonyabban meg tudjuk valósítani. 

Ha erre jelentkezik, megismerkedhet szalonunkkal, a géppel. Együtt átvizsgáljuk, kijelöljük a kezelendő felületet, megbeszéljük, hány alkalomra, milyen mennyiségű kezelésre van szüksége a kívánt hatás elérése érdekében, és ez mennyibe fog kerülni.

Ezen az alkalmon igény szerint kipróbálhatja a kezelést, hogy tudja milyen érzés, mi vár majd rá a kúra alkalmával.

Ez egy kivételes lehetőség, hiszen egy teljes körű személyre szabott alakformálási és fogyókúrás programot állítunk össze Önnek attól függetlenül, hogy megvásárolja-e a programot, vagy sem. 

Ez a kezelést igénybe lehet venni  Ürömön is, a Fenyves utca 24. szám alatti szalonunkban.

 

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 70 947 7347 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.