Stria kezelés

Hatékony eljárás a striák és hegek eltávolítására

Ingyenes konzultáció! Szabaduljon meg a zavaró hegektől, striáktól!

A Santevíta Medical Spa-ban használt Biodermogenesi olasz berendezés a legmodernebb bőrmegújító technológiát alkalmazza a piros és fehér striák kezelésére és a hegek eltávolítására.
Célzott, a kezelendő elváltozásnak megfelelő, személyre szabott kezeléssorozat.
A kezelt területen a kúra végére a bőr teljes szerkezete megújul, kisimul és egyenletes színű lesz.
Kérjen időpontot, visszahívjuk!
 
A STRIA KEZELÉSÉNEK FÁZISAI 
1., fázis – A kezelendő felület felső hámrétegének eltávolítása.
Azért, hogy jobban párologhasson a bőrünk (a kezelendő felület), ezért hámlást idézünk elő (csökkentjük bőrünk szaruréteg vastagságát).
2., fázis – Alacsony intenzitású elektro-stimuláció.
Célja, hogy aktiválja a vérünk, valamint a nyirokrendszerünk keringését a kezelés során használt speciális hatóanyagok bevitelével, illetve a kezelőfej különleges alakja, összetétele miatt (AISI 304 acél golyók) serkenti testünk mechanikus mikro keringését, mely által elősegíti a toxinok eltávolítását a mátrixsejtekből.
3., fázis – A kezelendő felületnél növeljük testünk nátrium és kálium tartalmát.
A belső fehérje és a vízben oldódó prekurzor aminosavak átalakulnak kinetikus hőenergiává, oly módon, hogy stabilizálják a hőmérsékletet a bőrünkben 39-40 °C fokra. A váltakozó polaritású mágneses mező kölcsönhatást hoz létre a nátrium és kálium molekulák között. A pozitív töltés hatására aktiválódik a nátrium és a kálium a hidrofil csatornák mentén, és a sejtmembránok belsejében a sejtek elősegítve azok táplálékellátását. A polaritás létrehoz egy erős vonzást ugyanazokban az ionokban, amelyek hajlamosak felgyorsítani a normális egyensúly helyreállítását, így az visszatér a külső membránokhoz és méregteleníti a sejteket. A kezelésünk során a vákuum és az elektromos mező úgy van beállítva, hogy pozitív hatást keltsen a bőrben, elkerülve a mélyebb szövetek bevonását. A fibroblaszt hat a sejtmembránra, ez jellemzi a nagyszámú hidrofil csatornákat. Az így előidézett tevékenységek kiváló hatásúak a striákra, mégis fő céljuk, hogy növeljék a bőrünk véráramlását. Tehát, célunk, hogy kombináljuk az elektromágneses mezőt és a vákuumot, ezzel hatékony, megnövekedett aktivitást kölcsönözzünk a kapilláris artériáknak, így őrizve meg bőrünk sértetlenségét. A nátrium és kálium pumpálása újra lehetővé teszi a szövetek jobb oxigén ellátását, a fibroblasztok tápanyag ellátását, beindul a sejtosztódás, elősegíti a kapilláris striák regenerálódását, és ezáltal fokozatos esztétikai javulás tapasztalható.
Lényegében: kompatibilis elektromágneses mező létrehozásával, valamint vákuumos kezeléssel lehetővé tesszük a kezelendő bőrfelületnél a nátrium és kálium sejtek növekedését.
4., fázis – Négyszöghullámokkal történő stimuláció következik.
Ez lehetővé teszi a szinergikus kozmetikumokkal együtt, hogy visszaálljon a normál hidrolipin védelem és a PH érték, a kezelés alatt, mellékhatás nélkül! Fontos, hogy visszaállítsuk bőrünk védelmét, ugyanakkor még se változzon energiája és táplálkozási tényezői, amelyek maximális szöveti regenerációhoz vezetnek!
 
10 alkalmas stria kezelés - 330 000 Ft
20 alkalmas stria kezelés - 600 000 Ft
5 alkalmas heg kezelés - 120 000 Ft
 

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 30 199 0553 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.