Stria kezelés

Hatékony eljárás az alakformálásban is

Ingyenes konzultáció! Fogyjon és fiatalodjon egyszerre!

Mi az a GUNA? 

A GUNA gyógyszergyár a Milánói Egyetem együttműködésével, több mint 30 év kutatómunkájának eredményeként fejlesztette ki új szemléletű módszerét, miközben sikerrel ötvözték a modern tudomány legújabb kutatási eredményeit a tradicionális orvoslással - ide értve a neurológiát, a molekulásris biológiát, és a hagyományos kínai orvoslást. 

HOGYAN ALKALMAZZUK  A GUNA TERÁPIÁT AZ ALAKFORMÁLÁSBAN?

A GUNA terápia olyan kollagén stimulációs eljárás, amely serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a a szervezet természetes regenerációs folyamatait. Elősegíti a szöveti méregtelenítést, melyet bő folyadék bevitellel tovább növelhetünk. A Santevita Medical SPA szakemberei:  Dr Gundrum Beáta belgyógyász szakorvos, és Kraupa Márta egészségügyi szakkozmetikus jártassággal rendelkeznek a hagyományos kínai orvoslásból ismert akupunktúrás pontok stimulálásából eredő alakformáló technikákkal. Ezáltal a GUNA hatóanyagait a megfelelő akupunkturás pontokon, azok hatását megsokszorozva képesek alkalmazni. Az alakformáló technikánk másik alappillére a leghatékonyabb gépi eljárások óriási választéka, amiből bárki számára a legmegfelelőbb eljárást tudjuk kiválasztani. Általában az alakformálás megkezdésekor kevesen figyelnek arra, hogy az arányos test egyik alapja a helyes testtartás. és a helyes táplálkozás. Amennyiben az alakformálási és/vagy fogyási szándék  Dr Vodokov Borisz szentpétervári neurológus orvos lágy csontkovácsolását és a Dr Hilf Klára orvos, természetgyógyász általános biorezonanciás és/vagy hőtérképes állapotfelmérését ajánljuk. Szakembereink összehangolt munkájának eredménye egy olyan test, ami nem csak szép, hanem jól is érzi magát benne az ember. 

KINÉL ALKALMAZHATÓ A GUNA ALAKFORMÁLÓ ELJÁRÁS? 

Mindenkinél, aki úgy érzi  javítani szeretne az életminőségén is, nem csak az alakján.

HOGYAN TÖRTÉNIK A KEZELÉS? MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE?

A steril hatóanyag 20-30 perc alatt vékony tűvel, vagy dermarollerrel, illetve tű nélküli kozmetikai forézises eljárással juttatható a bőr alatti kötőszövetbe a megfelelő akupunktúrás pontok érintésével. Amennyiben belgyógyászati orvosi vizsgálatot is szeretne, abban az esetben az orvosi vizsgálat a Vita-Pharm Rendelőben történik Zuglóban. Amennyiben szükséges, a lágy csontkovácsolás és a biorezonanciás vizsgálat is 1-1 órát vesz igénybe, amihez kényelmes ruházatra van szükség. A gépi kezelések a hatóanyag bevitel előtt szintén 20-30 percet vesznek igénybe. A bőr és a kötőszövet állapotától függően használhatunk rádiófrekvenciát, vákuumot, polarizált infra fényt, biztonságos kavitációs eljárást, fókuszált ultrahangot, vagy ezek különböző ötvözeteit. 

HÁNY KEZELÉS JAVASOLT? 

Kúraszerűen 10-20 kezelést ajánlunk, heti 1-3 alkalommal. 

BIZTONSÁGOS?

Igen, mivel a kollagén bőrünk egyik legfontosabb alkotóeleme, stimulálásával támogatjuk a szervezet regenerációs folyamatait, és  elősegítve a szöveti méregtelenítést a GUNA  kezelés a legkíméletesebb módon segít a fiatalság és a karcsúság visszanyerésében. 

 

 
 
 
 

 

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 70 947 7347 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.