Kombinált testkezelések

Testkezeléseink

/upload/2016/03/kombinalt-testkezelesek-350x234.jpg Kombinált testkezelések Kép forrás: Santevíta Medical SPA

Mindenkinek más az alkata, másként reagál a teste a legkülönbözőbb kezelésekre, hogy lehetne akkor kiválasztani egy előre kidolgozott kezelés sorozatot?
Biztos, hogy ugyanaz használ mindenkinek?
Ugye nem...
Mi célzottan arra törekszünk, hogy mindig a típusnak megfelelő, legoptimálisabb kezelést kapja meg minden kedves vendégünk.
Nálunk ez természetes!

Mindenki aki rendszeresen alakformáló kezelésre szeretne járni hozzánk, első alkalommal részt vesz egy állapotfelmérésen, mely alkalommal tájékozódunk a test állapotáról, felmérjük, megállapítjuk nincs-e egészségügyi akadálya egy-egy kúrának, részletesen átbeszéljük, melyik testfelületen, mit szeretnénk elérni.

Ezek alapján – személyre szabottan – alakítjuk ki a legmegfelelőbb kezelés sorozatot.

Akciós karcsúsító bérlet: Hat alkalmas bérletünk állapotfelmérése elsősorban a testi adottságok és az igények felméréséből áll, melyet hat, egyenként 30 perces személyre szabott alakformáló kezelés követ, 102.000,- Ft helyett mindössze 78.000 Ft-ért. A kezelések kiválasztásában a legfőbb szempont a gyorsaság és a hatékonyság.

Amennyibenaz akciós bérlet mellé 2019 május 31.-ig vásárolsz egy 10 alkalmas GUNA terápiás bérletet is, ajándékba adunk egy belgyógyászati vizsgálatot, vagy egy lágy csontkovácsolást hőtérképes vizsgálattal, vagy egy biorezonanciás állapotfelmérést és kezelést. 

Legnépszerűbb kezelésünket a fenékemelést, amitől már egy alkalom után formás brazil hátsód lesz 3x5.000,- Ft-os áron veheted igénybe.  A mindössze 3x15 perces perces kezeléstől kézzel foghatóan és látványosan megemelkedik a popsid. 

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 70 947 7347 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.