Kombinált testkezelések

Testkezeléseink

/upload/2016/03/kombinalt-testkezelesek-350x234.jpg Kombinált testkezelések Kép forrás: Santevíta Medical SPA

Mindenkinek más az alkata, másként reagál a teste a legkülönbözőbb kezelésekre, hogy lehetne akkor kiválasztani egy előre kidolgozott kezelés sorozatot?
Biztos, hogy ugyanaz használ mindenkinek?
Ugye nem...
Mi célzottan arra törekszünk, hogy mindig a típusnak megfelelő, legoptimálisabb kezelést kapja meg minden kedves vendégünk.
Nálunk ez természetes!

Mindenki aki rendszeresen alakformáló kezelésre szeretne járni hozzánk, első alkalommal részt vesz egy állapotfelmérésen, mely alkalommal tájékozódunk a test állapotáról, felmérjük, megállapítjuk nincs-e egészségügyi akadálya egy-egy kúrának, részletesen átbeszéljük, melyik testfelületen, mit szeretnénk elérni.

Ezek alapján – személyre szabottan – alakítjuk ki a legmegfelelőbb kezelés sorozatot.

Kombinált alakformáló bérleteinket mindhárom helyszínünkön igénybe lehet venni:

1., Tavaszi akciós karcsúsító bérlet

Hat alkalmas bérletünk állapotfelmérése elsősorban a testi adottságok és az igények felméréséből áll, melyet hat, egyenként 50 perces személyre szabott alakformáló kezelés követ, mindössze 78.000 Ft-ért. A kezelések kiválasztásában a legfőbb szempont a gyorsaság és a hatékonyság.

2., Holisztikus alakformáló bérlet

A holisztikus elven kialakított bérlet 8 alkalmas, mely egy 60 perces kronobiológia típusmeghatározással és a Hagyományos Kínai Orvoslás szervóra rendszerén alapuló állapotfelméréssel kezdődik. A kezelések kialakításában figyelembe vesszük, hogy az alakformálás is egy olyan folyamat, melyhez szükség van a test-lélek-szellem egységére, harmóniájára. Ezek felborulásának okai keressük. Megvizsgáljuk, hogy mi áll a zsírlerakódások, a cellulit, vagy a kötőszöveti gyengeség hátterében. A gépi kezelések mellett kézi masszázst is alkalmazunk. Itt is 50 percesek a kezeléseink, melyeket személyre szabottan állítunk össze. A 8 alkalmas bérlet ára 92.000 Ft

ÚJDONSÁGOK az alakformálásban

A klasszikus bérleteink mellé MOST érkezett az olasz Bell'anima karcsúsító és feszesítő alakformáló program, melyen egy kezelés is látványosan összekapja és formába rendezi a tested. A kezelés 37.300 Ft-ba kerül, 4 fázisból álló 60 perces kezelést azoknak ajánljuk, akiknek elsősorban a bőrük feszesítésére van szükségük. 

Legnépszerűbb kezelésünket a fenékemelést, amitől már egy alkalom után formás brazil hátsód lesz 3x5.000,- Ft-os áron veheted igénybe mindhárom helyszínünkön. A mindössze 3x15 perces perces kezeléstől kézzel foghatóan és látványosan megemelkedik a popsid. 

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 30 199 0553 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.