Expressz alakformálás

Active Shaper - a biztos siker

/upload/2016/03/active-shaper-350x234.jpg Active Shaper Kép forrás: Santevíta Medical SPA

Ez a különleges kezelés fájdalom mentesen és  látványosan – valósággal legyalulja a narancsbőrt, formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít, edzi, erősíti a kötőszöveteket, helyreállítja a bőrmegereszkedést, oldja az izomfeszültséget, gyógyítja az izom- és izületi fájdalmakat javítja a keringési problémákat.

Az ACTIVE SHAPER egyedülálló komplex rendszerével több eljárást egyesítve - mint a bipoláris rádiófrekvencia, az infravörös fényenergia, a vákuum hatás és a görgős masszázsterápia - fejti ki hatását.

A legújabb, 4 technológiát egyesítő testformáló rendszer:

  1. Az infravörös softlézer, kiváló ránctalanító, heghalványító, feszesítő hatású,
  2. A vákuum és a kezelőfej rotáló mozgása által a nagyobb csomóba tömörült zsírsejteket, az úgynevezett zsírdepókat szabályozható erősséggel töri meg
  3. A kisebb sejtek a rádiófrekvenciás elfolyósításnak hála képesek a nyirokkeringésbe kerülni és távozni, ezzel elérve az áhított fogyást és feszesedést.

Az ACTIVE SHAPER kezelés az alábbi testfelületek helyi fogyasztására alkalmas:

has, csípő, combok, far, hát, felkar

Az ACTIVE SHAPER kezelést ajánljuk:

  • alakformálásra, körméret csökkentésre
  • cellulit kezelésre
  • zsírleszívás utókezelésére
  • szülés utáni bőrregenerálásra, bőrfeszesítésre
  • hízási, bőrszakadási csíkok (stria) kezelésére, speciális esetben
  • fenék emelésre
  • sörhas eltüntetésre

Kezelés időtartama:

Terület nagyságától függően 30-45 perc, amely kúraszerűen javasolt, területenként 6 kezelés (hetente 2-3x).

Az eredmény:

Már az első kezelés utáni napon látható a cellulit csökkenése, a bőr feszességének javulása. A cm-ekben mérhető csökkenés már a második kezelés után megtapasztalható, de a még szembetűnőbb változást a 4-6 alkalommal érhető el.

Férfi sörhas esetén szükség van polarizált fényterápiára is, hiszen az izmok alatt kell dolgozzunk. Az infraszaunától 10x hatékonyabb ALICE olasz berendezés a bőr felszíne alatt 7 cm-ig képes felmelegíteni a zsírsejteket. 10 alkalmas bérletünk minden kezelése 30 perces fényterápiával kezdődik. Aztán a 30 percig tartó kezelés extra erős mágneses nyirokstimuláció lehetővé teszi, hogy elérjük a zsigeri zsírréteget és a berendezés ott fejtse ki hatását.

A bérlet ára: 95.000,- Ft

AKCIÓK

Fiatalító csomag ( teljes test és arc)

Cellulit csökkentő és bőrfeszesítő Active Shaper kezelés a combokon és a hasi területeken, ami garantálja a bársonyosan sima tapintást. Az arc és a dekoltázs érzékeny területén a bőrtípusnak megfelelő gépi és kézi eljárást használunk biokozmetikumok alkalmazásával. A karokat és a nyaki területet pedig a Shaper kezelésünkkel varázsoljuk fiatalossá. A csomag ára mindössze: 29.900,- Ft

Fenékemelő bérlet::  3x15 perc = 15.000,- Ft

Már az első kezelés látványos, de 3 alkalommal 15-15 perces kezelés és formás, kerek popsi lesz az eredmény, amin minden ruha tökétetes. 


 

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 70 947 7347 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.