Alakformálás

Plasztikai sebészet helyett - Professzionális alakformálás a Santevítában

/upload/2016/03/alakformalas-350x234.jpg Alakformálás

Zsírleszívás helyett - Végleges zsírbontás

A nálunk alkalmazott magas intenzitású FÓKUSZÁLT ULTRAHANGOS kezelés az alkalmazott technológia révén valóban alkalmas zsírsejtek végleges, műtét nélküli eltávolítására.

Bőrfeszesítés mesterfokon : ACTIVE SHAPER - a narancsbőr gyalu

Ez a különleges kezelés látványosan – valósággal legyalulja a narancsbőrt, formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít, edzi, erősíti a kötőszöveteket, helyreállítja a bőrmegereszkedést, oldja az izomfeszültséget, gyógyítja az izom- és izületi fájdalmakat javítja a keringési problémákat.

Nyirokstimulálás – az alakformálásban kihagyhatatlan!

A nyirokrendszer ő feladata a szervezetre káros anyagok elszállítása (a szervezet szennyvízhálózata, de fontos szerepet tölt be a szervezet só- és vízháztartásának biztosításában és a külső betolakodók elleni védekezésben, azaz az immunitásban is Épp ezért rendkívül fontos működésének segítése, a pangó nyirok folyadék elvezetése.

Jelentkezzen kezelésünkre még ma!

Időpontkéréshez hívja a
+36 70 947 7347 telefonszámot,
vagy kérjük töltse ki az űrlapot.

Kollégánk hamarosan visszahívja, hogy időpontot egyeztethessünk, illetve megbeszélhessünk minden egyéb felmerülő kérdést is.
Jelentkezését előre is köszönjük!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az itt megadott személyes adataim kezeléséhez a nyilatkozatban foglaltak szerint.